Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Όμορφοι άνθρωποι, όμορφη πόλη ...Θεσσαλονίκη 2013 !





Σε χρονιές πλήρους αδράνειας κοινωνικών και δημοσίων υπηρεσιών , η ανάπλαση των 238 στρεμμάτων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης , δηλαδή απο τον Λευκό Πύργο έως το Καραμπουρνάκι , με βάση αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που κέρδισε το γραφείο του Πρόδρομου Νικηφορίδη και του Μπερνάρ Κουόμο αποτελεί γεγονός , καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη παρέμβαση σε αστικό χώρο ! Με 12 θεματικά πάρκα (του Νερού,του Ήχου, των Ρόδων , της Μνήμης κ.αλλ.) ποδηλατόδρομους , πεζόδρομους , δενδροστοιχιες κ.λ.π. η Νέα Παραλία προσφέρει εκ νέου μια ανάσα και μια επιπλέον νότα γοητείας σε μια πόλη που αποκαλείται Νύμφη του Θερμαϊκού ! Πάνω απο όλα όμως αποδεικνύει και με το παραπάνω πως η Θεσσαλονίκη και οι κάτοικοί της αγαπούν την πόλη τους και είναι υπερήφανοι για αυτήν ... Και αυτό είναι έως και μοναδικό στις μέρες μας !!!

Αυτό αποτυπώνει και το βίντεο " Όμορφη Πόλη, Όμορφοι Άνθρωποι" , την χαρά των ανθρώπων να βολτάρουν και να ζούν την πόλη τους!

Original music track by: Tourbis, vocals by: Tarzan Bross

Το βίντεο είναι ντοκυμαντέρ απο την σειρά DES Thess και το ψηφιακό κανάλι DEStv , με έδρα την Θεσσαλονίκη και είναι χάρμα οφθαλμών !
DEStv Cooperativa
Γιώργος Σκανδαλάρης, Νίκος aka Tourbis, Πάνος Κάσαρης, Αθηνά Αυγητίδου, Αργυρώ Μπαράτα, Μαγδαληνή Σίγα, Παναγιώτης Πέτρου, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Ηλίας Κουτρώτσιος, Αντρέας Παπαδόπουλος, Τάνια Μινογιάννη, Μάνια Καντόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου